הזעות יתר אצל נערה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

13/04/2015 | 14:21 | מאת: אתי

ביתי היום בת 16, סובלת מהזעות יתר שהחלו לפני שש שנים בכפות הידיים. בהיותה בת עשר עברה ניתוח להזעות יתר בידיים. הבעיה נפתרה בידיים, אך עברה לכפות הרגליים. כיום כשהילדה בגיל ההתבגרות (16), בנוסף הינה מזיעה בגב, בפנים, בישבן ובכל הרגליים. מה ניתן לעשות ?

לפי התיאור מדובר בהזעה מרובה בכל הגוף, לכן ראשית הייתי מבקשת בירור מעבדתי בסיסי על מנת לשלול בעיות גופניות (כגון יתר פעילות של בלוטת התריס) העלולות לגרום להזעת יתר.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה