תדירות נמוכה וכאבים במתן צואה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

24/03/2015 | 23:20 | מאת: אביגיל

שלום רב. הבן שלי בגיל שנה וחצי נותן צואה פעם ב 3 ימים ובזמן היציאה בוכה מכאבים. יש לציין שהצואה יוצאת רכה ורגילה. האם יש סיבה לדאגה והאם יש צורך בבדיקות נוספות כמו אולטרסאונד? בבדיקת רופא ידנית לא נמצא ממצא חריג. התופעה נמשכת כבר כ 3 חודשים. תודה

כאב במתן צואה איננו ממצא תקין. אם הצואה רכה אזי גם לא מדובר בעציורת . יש צורך בבדיקה גופנית כולל בדיקת פי הטבעת . US לא יקדם באופן משמעותי את השאלה , מאחר ולא מדובר בחסימה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה