תלונות על כאבי עורף

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/02/2015 | 23:15 | מאת: מיכלולה

שלום רב, בני בן השנתיים וחצי מתלונן בשבועיים שלושה האחרונים על כאב באזור העורף. הוא מתלונן מידי כמה ימים (מצביע על העורף ואומר שכואב לו שם). הכל מעבר לכך תקין ורגיל- אין חום (היה מצונן קצת, ועם ליחה/חרחור גרון אבל עבר בימים האחרונים), והוא מתנהג כרגיל- חיוני מאוד, אוכל רגיל, ישן מעולה, צוחק, מדבר וכו' האם יש סיבה לבירור הגורם לכאב? ואם כן- לאיזה רופא לגשת? (מידי פעם הוא גם אומר שכואב לו באיזה איבר שונה כל פעם, כמו הבטן או העין, ואלה כנראה תלונות סרק כי אינן חוזרות. התלונה על העורף חזרה לפחות איזה 5-6 פעמים, ולכן הדבר מטריד אותי) אמא מודאגת

ממליצה כי יבדק קודם כל ע" רופא הילדים המטפל שלו ובהתאם לתוצאות הבדיקה לשקול יעוץ נוירולוג ילדים ובדיקת קרקעית העין לבדיקת לחץ תוך גולגלתי.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה