מפרס שנסגר מוקדם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

27/01/2015 | 10:53 | מאת: נתנאל

שלום לך דוקטור בני בן 7.5 חודשים מאז שהוא נולד הוא מתפתח תקין והכל בסדר הוא מתהפך ואוכל הנקה ומרקים שאנחנו מכינים לו לעיתים רחוקות הוא אוכל גם מטרנה שבוע שעבר אשתי היתה איתו בטיפת חלב והם אמרו שההיקף ראש שלו לא גדול מספיק והוא עומד על 41 סמ מבדיקה שלהם הם טוענים שהמפאס נסגר מוקדם מידי רציתי רצינו לדעת מה עושים במצב כזה ואם יש מקום לדאגה ההריון היה מצוין הוא נולד בקסרי כי הוא היה עכוז היה שבועים שהוא לא גדל במשקל ברחם אבל מיד שיצא ואכל טוב התחיל לעלות יפה במשקל עד היום שוב הוא מתפתח מצוין תודה רבה מראש

שלום רב, במקרה של מרפס שנסגר בגיל מוקדם, יש לבצע עקומות היקפי ראש בטיפת חלב ולהגיע עם התוצאות לייעוץ נוירוכירורג ילדים בשאלה של קרניוסינוסטוזיס.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה