תולעים אחרי טיפול של ורמוקס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

25/12/2014 | 22:15 | מאת: איילה

שלום רב מקווה שפניתי למקום הנכון ומצטערת מראש על הפירוט והתאור המדויק. לפני כמה שבועות הבחנתי בצואה של הילד ( בן 3 ) נקודות לבנות המזכירות אבקת כביסה , עם הסיפטומים נוספים ( גרד באזור הטוסיק, רעש שיניים בלילה , כאבי בטן ורעב לעתים תקופות ותשוקה פתאומית למתוק ) הגעתי למסקנה שיש לילד תולעים וקבלתי מרשם לורמוקס 3 ימים ואחרי שבועיים עוד יומיים. מאז הנטילה האחרונה עברו שבועיים אך אני עדיין רואה  נקודות לבנות  בצואה וגם כתמים של דם ( ראוי לציין שלא ראיתי את התולעים עצמם חיים כפי שמתארים אותם) 1, האם יש סיכוי שאינם נשמדו אחרי הטיפול? 2, האם יתכן והם עדיין יוצאים? 3 האם ניתן לתת ורמוקס שוב ( לא עבר חודש מאז הנטילה האחרונה) 4 האם יתכן ואלו לא תולעים ? ( הילד נוטל סינגולר אבקה ) 5, עקב נוכחות כתם אדום בצואה האם מדובר כבר בזיהום מעיים ? מה עושים ?, (מבולבלת) אודה מראש על התשובה

בד"כ תולעם רואים אותם נעים יתכן מדובר במשהו אחר הכי טוב בשלב זה לשלוח צואה לתרבית כולל פרזיטים ואמבה שיכולים גם הים לתת תמונה למה שאת מתארת

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה