אגן כליה מורחב 28 ממ- ניתוח?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

03/01/2015 | 14:38 | מאת: רוית

י, הבן שלי בן שנתיים וחצי, נולד עם צד אחד של אגן כליה מורחב, שבשנה הראשונה הורחב ואז הוצר משמעותית ולצערי לפני כשבוע בבדית אולטרסאונד, נראתה הרחבה משמעותית, מ 17 ל 28 ממ השתן תקין ומעולם לא היו לנו דלקות מה הסיכוי שלא נזדקק לניתוח? הוא קיים? עד שהרופא שלנו יפגוש אותנו יעבור עוד זמן מה מורט עצבים ואשמח למידע כמו גם, מה משך ההחלמה מהניתוח ומשך האישפוז תודה

בשלב זה מעקב בלבד רצוי לבציע US חוזר עוד כחודשיים במקביל לבקש תור לנפרולוג ילדים לקחת בדיקת שתן בכל מחלת חום

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה