ורמוקס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

25/12/2014 | 16:43 | מאת: גל

בני בן 3. זה למעלה משנה שכל חודשיים חוזרות לו תולעי מעיים (גם לאחר שבני המשפחה מטופלים אף הם בטיפול תרופתי ואנו מרתיחים מצעים), וטיפולים טבעיים שניסינו לא עזרו (שן שום,מריחת וזלין). האם השימוש החוזר בורמוקס מסוכן, ואם כן מה הסכנות? ומה לעשות כשהתולעים חוזרות? אנחנו לא יכולים לראות אותו סובל :-(

ידוע של הדיבקות חוזרת בתולעי מעיים. הורמוקס אינו נספג. וניתן לעיתים בקורסים חוזרים. הקפדה על גזיזת ציפורניים שם ביצי התולעים נוהגות להיסתתר וכן החלפת מצעים יום אחרי הטיפול. לורמוקס אין תופעות לואי משמעותיות.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה