טיול בזנזיבר או בקייפטאון עם תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

18/12/2016 | 11:48 | מאת: רונית

שלום, אני מעוניינת לטוס עם תינוק בן 10 חודשים לחופשה. ואני מתלבטת בין קייפטאון לבין זנזיבר. בקייפטאון אני מתכוננת להישאר רק בעיר ולא לטייל בעוד אתרים באיזור או שמורות טבע. ובזנזיבר אני מתכוונת לקחת מלון חמישה כוכבים על החוף ולא לטייל. האם יש בעיה עם אחד מהאתרים מבחינת בריאות תינוקי? תודה, רונית

מציע שתפני למרפאת מטיילים באזור מגורייך לקבל ייעוץ מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים