2 מנות חיסון לכלבת

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

02/09/2015 | 21:25 | מאת: מטיילת

היי :) יש לי שאלה, האם 2 מנות של כלבת מחסנות (לפחות חלקית)? או שחייב לקחת את 3 המנות כדי לקבל השפעה מהחיסון? קיבלתי כבר את החיסון הראשון, וכנראה שאני לא אספיק לקבל את השלישי, השאלה אם כדאי לי לעשות את השני או שזה חסר תועלת? תודה רבה!

3 מנות עדיפות על 2 2 מנות עדיפות על 1 1 מנה עדיפה על כלום ----------------------- במידה וננשכת עדיין עליך לפנות מיידית (!) לרשויות הבריאות המקומיות עם פנקס החיסונים עם תעוד על מספר החיסונים שקיבלת. ---------------------- כלבת היא מחלה עם 100% תמותה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים