כלמידיה בפי הטבעת - בדיקת PCR

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/12/2016 | 22:10 | מאת: יאיר

יש לי כאבים והרגשה מוזרה בפי הטבעת וכן גם עיקצוצים והפרשה שקופה מדי פעם מהפין. 2 בדיקות תרבית שתן ו-PCR היו שליליות. האם תוצאה שלילית שוללת גם הימצאות כלימדיה בפי הטבעת?

שלום יאיר, אם בדיקת PCR שבוצעה על דגימה שנלקחה מאזור פי הטבעת כללה גם חיפוש אחר 'קלמידיה' אז תוצאה המדווחת כ'שלילית' מורידה את הסבירות שחיידק זה נמצא באזור פי הטבעת. הרבה בריאות אפי

17/12/2016 | 11:06 | מאת: יאיר

לא נלקחה דוגמית מפי הטבעת. רק תרבית שתן ו-PCR למחלות STD האם שלילשת כלמידיה מדרכי השתן שוללת גם כלמידיה בפי הטבעת?

מנהל פורום מחלות זיהומיות