אובד עצות - מחלת מין / מחלה זיהומית אחרת שלא זוהתה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/12/2016 | 12:04 | מאת: גיא

שלום דר', אני עובד עצות. לפני כחודשיים קיימתי יחסים בפעם הראשונה עם גבר (מוגנים) היה ניסיון חדירה שלו אלי למס' דקות ובשל כאב הפסקנו. המגע הסתכם באוננות הדדית וחיכוך איברי המין ללא אוראלי. לאחר מס' ימים התחילו לי עקצוצים בקצה הפין, הרגשת שריפה תמידית. פניתי לרופא המשפחה ובוצעו בדיקות דם ושתן ל-STD - כולם יצאו שליליות. כעבור מס' ימים בעת המקלחת מצאתי מעין גוש פנימי קרוב לפי הטבעת - פניתי לפרוקטולוג שקבע שמדובר בטחור קטן ובנוסף היה סדק קטן ליד. נתן לי משחה לטיפול בנושא. העקצוצים והשריפה בקצה איבר המין באים והולכים - כבר עשיתי 3 פעמים בדיקות שתן ל-STD וכולם שליליות. הייתי אצל אורולוג ששלח אותי לאולטראסאונד כליות ערמונית אשכים ודרכי השתן, משטח זרע וכולם תקינים. בשבועות של היובש הקיצוני התחילה לי אדמומיות במקומות מסויימים על האיבר - פניתי לרופא עור ומין ולטענתו מדובר בפטריה ויובש - נתן לי מס' משחות - יש הטבה לאחר שבועיים אבל עדיין סובל מאי נעימות - צריבה וכאב בגוף הפין. כבר יומיים שיש לי במהלך היום מעין הפרשה מועטה ודביקה בקצה הפין שכשהיא מתייבשת יש מעין שארית שחורה בקצה הפין. אני בלחץ ומיואש - איכות החיים שלי נהרסה ולא יודע מה לעשות. הגעתי למצב שהרופאים כבר כועסים עלי שאין לי שום דבר והכל תקין. לא מוכנים לתת לי אנטיביוטיקה בלי אבחנה

שלום גיא, כל מה שאני יכול להמליץ לך בשלב זה זה לשלוח את ההפרשה החדשה (שהחלה אצלך לפני יומיים) לתרבית ול- PCR ל- STD. הרבה בריאות אפי

15/12/2016 | 21:09 | מאת: גיא

הי, הייתי היום אצל הרופא - טוען שלא ניתן לשלוח לתרבית משום שמדובר בכמות מעטה ויבשה. נתן לי הפניה לבדיקת שתן, תרבית ו-STD האם ניתן לאבחן בדרך זו?

מנהל פורום מחלות זיהומיות