אירוע אחרי אכילה במסעדה- בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/12/2016 | 17:53 | מאת: אמא

שלום אתמול בערב אכלנו במסעדה עם בני בן השנה וחצי. הבן אכל בעיקר קצת בשר טלה עשוי בתנור (כך אמור להיות) אורז ויוגורט מבושל. אני אכלתי כמוהו ועוד סלטים. אני נתקפצי בכאב בטן חד מייד אחרי האוכל. הבן אחרי שעתיים התחיל לו שלשולים.. הקאות ועלה לו החוםעד 39.. היום קם חסר תאבון מתפתל מכאבים השלשול עם ריר ועדיין יש לו חום אך ההקאות פסקו. מה זה יכול להיות? והאם יעבור לבד? תודה

שלום אמא, התסמינים של בנך יכולים להיות קשורים במזון שהוא אכל אמש, במזון שהוא אכל במהלך הימים האחרונים, או כלל לא קשורים במזון. המלצתי אם אין שיפור- בדיקת רופא/ת ילדים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות