Parvo virus B19 בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/12/2016 | 20:09 | מאת: לאה

שלום, אני בשבוע 27 להריון- בשבוע שעבר הייתי חולה למשך כשבוע עם חום, שיעול וכאבי גרון. לקראת סוף המחלה הופיעה אצלי פריחה על הלחיים. בבדיקות הדם נבדקתי בין היתר ל Parvo virus B19 התוצאות: Parvo virus B19 igG -POSITIVE Parvo virus B19 igM- שלילי מה זה אומר ??? תודה מראש אמא לחוצה

שלום לאה, התשובות של בדיקות המעבדה שצרפת לשאלתך מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר- אך ל א לאחרונה- בנגיף ה'פרוו', ואין בהן הסבר מספק לתסמינים המתוארים בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות