נדבקתי במרסה .

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/12/2016 | 10:45 | מאת: פאולה

שלום עברתי ניתוח מתיחת עור ושאיבת שומן מהבטן ( עשיתי את כל הבדיקות כולל בדיקה מהאף ( שיצאה שלילית) אני עם סכרת מאוזנת ) . שבוע לאחר הניתוח הרגשתי רע וגם היתה דלקת חזקה באזור הערווה , לאחר הפרשות מחור הנקז שהוצא בגלל הדלקת והנזילה שהתחילה מרגע סיום הניתוח , שבוע נוסף שבוזבז בחבישה והזיהום הגיע ( או כבר היה ) . בבית החולים התברר שנדבקתי במרסה וטופלתי על ידי אנטיביוטיקה לוריד , שוחררתי הביתה עם חבישת ואכ ( משאבה ) עד כמה אני מדבקת ? האם אוכל לקיים יחסי מין מבלי להדביק את בן הזוג ? איך אפשר להתפטר מחיידק זה ? האם יכול להיות שלמרות שהבדיקה היתה שלילית ,אני באתי איתה לניתוח ? אני ממשיכה לקבל אנטיביוטיקה הכדורים . אני חייבת , מבקשת תשובה תודה מראש על העזרה

שלום פאולה, אין בידי נתונים כדי לדעת האם חיידק ה- MRSA עדיין נמצא בגופך, ואני ממליץ לך לפנות בנושא לרופא/ה שטיפל/ה בזיהום (של פצע הניתוח /חור הנקז) שהיה לך. הרבה בריאות אפי

03/12/2016 | 17:01 | מאת: פאולה

שלום ברור שהחידק עוד בגוף ,עד שאעשה בדיקות תרבית ושלוש יצאו תקינות , השאלה. שלי איך מתמודדים עם החידק , האם אפשר לעשות סקס ( החידק עובר דרך נוזלי הגוף ) והאם באמת אפשר לצאת ממנו אשמח לקבל תשובה תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות