חיידק VRE (דחוף!!)

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/12/2016 | 21:56 | מאת: נסים

שלום, אמי מאושפזת מעל שבוע בבית חולים מאחר ואיבדה הכרה והיא מדממת ביציאות. אמרו שיש לה לה את מחלת הסעיפים במעי. היום אמרו לה שיש חשד ל-VRE. מה עושים? איזה אנטיביוטיקה מחסלת את החיידק הזה? אמרו לה שהיא נשאית תודה

שלום נסים, יש אנטיביוטיקות שונות שמתאימות לטיפול בזיהומים שנגרמים ע"י חיידק ה- VRE. יחד עם זאת, לא בהכרח יש צורך לטפל בנשא/ית של חיידק זה. הרבה בריאות אפי

02/12/2016 | 12:09 | מאת: נסים

נאמר לה שהיא לא צריכה טיפול. יכול להיות שמנסים לחסוך כסף ולא לטפל בה? לא איכפת לי אם התרופה יקרה אני מוכן לקנות אותה. אבל אני חייב לדעת מה לעשות. מה עושים? תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות