קונדום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/12/2016 | 07:50 | מאת: אליאן

ד"ר שלום השאלה שלי לגבי יחסי מין שהיו לפני יומיים.השתמשנו בקונדום אבל דאגתי מכיוון שזמן קצר לפני אחרי שהייתי בשירותים(שתן),ניגבתי את איבר המין שלי חיצונית במגבון לח וחששתי שבזה יעילות הקונדום ניפגמה.רוצה לציין שלא הבחנתי או הרגשתי שהקונדום ניקרע אחרי שהבחור יצא.ועוד שאלה קטנה..העור בידיים שלי מאוד יבש ובכמה מקומות יש לי ממש חריצים אדומים.בחתך אחד שמתי פלסטר,אבל באצבע אחרת החלק העליון יותר היה גם מן חתך קטן.נגעתי. ב איבר המין של הבחור ככה האם יש סיכון להידבקות באיידס במקרים אלה? תודה

01/12/2016 | 07:56 | מאת: אליאן

ד"ר..לפני שנגעתי באיבר המין זה היה לפני שגמר שוב תודה

שלום אליאן, הסיכוי להידבק בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות