טקספלזמוזיס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/10/2016 | 20:39 | מאת: ויקטוריה

שלום רציתי לשאול בבקשה בהריון שבוע 29 עשיתי בדיקת דם לטקספלזמוזיס Igg positive לפני כמה חודשים ערך היה 4.9 ועכשיו 26.1 Igm negative אבל רשום למעקב. רופא משפחה ורופא נשים אמרו שזה בסדר.

שלום ויקטוריה, בדיקות המעבדה שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר ב'טוקסופלאזמה', אך אין בהן עדות מספקת להדבקה בטפיל זה 'לאחרונה'. את מוזמנת להתייעץ על כך גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות