תחילת הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/10/2016 | 13:39 | מאת: לחוצה

שלום, אני בשבוע 7 להריון, ביומיים האחרונים יש לי כאבי גרון ונפיחות קצת בצוואר והיה לי גם חום. עשיתי היום בדיקות דם להריון ויצאו הרבה תוצאות באדום: Wbc 15.4 Neutrophils 12.4 Neutrophils

שלום לחוצה, השילוב של כאבי גרון, חום ומספר גבוה של כדוריות לבנות בספירת דם מעלה חשד לדלקת גרון / שקדים שנגרמת ע"י חיידק הקרוי 'סטרפטוקוקוס'. המלצתי-בדיקת רופא/ה (ובהתאם לשיקול דעתו/ה- גם ביצוע תרבית גרון ומתן טיפול אנטיביוטי מתאים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות