המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/10/2016 | 08:31 | מאת: שרון

אז מה כן מגלה ספירת דם ספירת כדוריות אדומות לבנות לא מעלה חשד הבנתי שספירת דם כן בודקת אם חלילה משהו לא תקין בגוף.והאם אולטרסנד בטן נגיד או חזה או צוואר כן רואים?

שלום שרון, 1. ספירת דם איננה מיועדת לגלות גידולים. שאלות בנושא מטרותיה של ספירת דם אני ממליץ לך להפנות לפורום של רופא/ה המטולוג/ית. 2. אם בבטן יש גידול אז אולטראסאונד בטן עשוי לגלות אותו; אם בריאות יש גידול אז צילום חזה עשוי לגדלות אותו; וכד'. 3. את שאלותייך בנושא גידולים אני ממליץ לך להפנות לפורום של רופא/ה אונקולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות