קדחת הדנגי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/10/2016 | 04:30 | מאת: חנה

שלום...בתי נמצאת בלאוס ונעקצה עי יתוש הדנגי..אין לי מושג איזה זן... היא נמצאת ביום החמישי לקדחת..שעברה כאבי תופת בגוף..הקאות..ללא דימום..כרגע היא בביה"ח בלאוס מקבלת טיפול תומך של אינפוזיה..התחיל לה גרד בגוף..משמע אומר שהיא בתום הקדחת..היא שוקלת להמשיך בטיול. אשמח לדעת האם היא נמצאת בסכנה של ממש לעקיצה נוספת. ומה ההשלכות לכך.אשמח לדעת את דעתך המושכלת..בתודה ובברכה

שלום חנה, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לאחד הפורומים (הרבים) המוקדשים ל'רפואת מטיילים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות