מחלת נשיקה ויחסי מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/10/2016 | 16:35 | מאת: refael

שלום דר הלפרין סליחה על החלקים בשאלות. אנו ניגש אחרי החג לבדיקת דם שוב. האם מחלת הנשיקה או מה שמסביב לה הוירוסים השייכים מדבקים ביחסי מין ? וכמה זמן להמתין מרגע הופעת התסמינים? היא מרגישה כך כשלושה שבועות בערך תודה רבה ומועדים לשמחה.

שלום רפאל, 1. נגיף ה- CMV (שאולי ממנו סובלת אשתך) יכול לעובר מאדם לאדם במהלך יחסי מין. 2. בין מועד ההדבקה בנגיף לבין מועד הופעת התסמינים הראשונים (של 'מחלת הנשיקה') חולפים בד"כ מספר שבועות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות