האם תוצאות הבדיקה מעידות על מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/09/2016 | 20:31 | מאת: רונית

שלום, בני בן 25. מזה כשבוע עם חום גבוה.בדיקות הדם : CMV Ab IgG -0.5 Nonreactive CMV Ab IgM -0.11 Nonreactive EBV EBNA Ab IGg-154 האם זו מחלת נשיקה? האם היה בעבר חולה במחלת הנשיקה ולא ידענו? אם מחלת נשיקה, האם צריך לחזור על הבדיקות דם בזמן הקרוב? תודה

שלום רונית, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שבנך נדבק בעבר ב- EBV (אחד הגורמים השכיחים ל'מחלת הנשיקה'), אך א י ן בהן עדות להדבקה לאחרונה בנגיף זה, או להדבקה ב- CMV (גורם שכיח נוסף של מחלה זו), או הסבר לחום שממנו הוא סובל במהלך השבוע האחרון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות