הרפס המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/09/2016 | 21:29 | מאת: גבי שבתאי

אני יודע שאני נודניק אני לא מצליח להניח לזה ..האם אתה חושב שאני יכול לחזור לחיות רגיל כאילו אין לי הרפס לאור תוצאות הבדיקות ?אני מדוכא מאוד.(בדיקות חמש וחצי שבועות ו13 שבועות חזרו תקינות עבור הרפס 1 2 igM igG שליליים)

שלום גבי שבתאי, לו אני הייתי נקלע למצב דומה הייתי מניח ל'הרפס'. הרבה בריאות אפי

27/09/2016 | 19:33 | מאת: גבי שבתאי

האם תשובתך אומרת שלדעתך אני לא ידביק בהרפס במצבי הנוכחי פרטנרית חדשה ליחסי מין?

תשובתי אומרת שלמרות הבדיקות שביצעת אין אצלך כל עדות להדבקה ב'הרפס'.

27/09/2016 | 20:45 | מאת: גבי שבתאי

מה כוונתך בלמרות בתשובתך האחרונה?

http://milog.co.il/%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%AA

27/09/2016 | 21:04 | מאת: גבי שבתאי

אני יודע שאני נודניק בלתי רגיל .אבל בהקשר הזה...האם אתה מתכוון שמלכתחילה לא הייתי צריך להבדק להרפס או לחשוש מהרפס לאור מצבי הבריאותי?או שמא התוצאות שקבלתי אמורות היו להרגיע אותי ?

גם וגם

מנהל פורום מחלות זיהומיות