בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/09/2016 | 17:13 | מאת: קרן

אני בת 34 ושמתי לב כבר שלושה חודשים לבלוטת לימפה מוגדלת בצד הצוואר בגודל של מקסימום גרגר אפונה. רופא משפחה אמר שהגודל לא נראה מדאיג. האם בלוטה בגודל כזה נחשבת מוגדלת בכלל? האם בלוטה עקב זיהום יכולה להיות מוגדלת כ"כ זמן?

שלום קרן, כל בלוטיה בצוואר שאותה ניתן למשש נחשבת כמוגדלת. להגדלת בלוטות לימפה בצוואר יכולות להיות סיבות אפשריות רבות, שרק חלקן זיהומיות, ואני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנידון לרופא/ה פנימאי/ת או לרופא/ת א.א.ג. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות