שאלה לגבי תוצאות אבחון מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/08/2016 | 22:45 | מאת: ליאור

שלום, זה כבר ש 12 ימים שהיה לי חום (חוץ מהיום) עם חולשה וכאבי ראש התוצאות שיצאו לי הן: EBV VCA_IgG Positive 31 CMV IgG Positive CMV IgM negative הערות לבדיקות EBV VCA_IgG POSITIVE: >=20 NEGATIVE: 0-20 האם זה אומר שיש לי את הנגיף של מחלת הנשיקה?

שלום ליאור, תוצאות הבדיקות שצרפת א י נ ן תומכות בכך שהחום, החולשה וכאבי הראש שמהם אתה סובל מזה כ- 12 יום נגרמו ע"י נגיף הקרוי CMV (שהוא אחד הגורמים של 'מחלת הנשיקה'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות