חזרה על בדיקת ההרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/08/2016 | 01:42 | מאת: גבי/שבתאי

אני מתכוון לחזור על בדיקת ההרפס שבוע הבא(יהיה 12 שבועות מהמגע המיני) אני נזהר מאוד לא להחשף לנגיף. א.האם תוצאה שלילית בבדיקה שכזו תשלול את הסבירות שנדבקתי בהרפס בהסתברות גבוהה יותר מהבדיקה שנעשתה כ5 וחצי שבועות לאחר המגע שהתקבלה כתקינה?להבנתי אמורים להופיע במידה ויש הדבקה נוגדנים לigG ב.מה הסיכוי שהתוצאה תשתנה?יש לציין שחשתי תסמינים כגון כאבים בפין עיקצוצים צריבות רגישות בפין כאבים ביריכיים ג.במידה וגם הפעם התוצאה תהיה שלילית האם כדאי לחזור על הבדיקה לאחר כחצי שנה מהמגע?

שלום גבי/שבתאי, 1. כל בדיקה שמאששת תוצאה של בדיקה קודמת מקטינה את הסיכוי שהבדיקה הקודמת הייתה שגויה. 2. הסיכוי נמוך. 3. "כדאיות" היא מונח סובייקטיבי. ההחלטה היא אפוא שלך. הרבה בריאות אפי

21/08/2016 | 20:31 | מאת: עוד שאלה

לא מכיר בדיקת IgA ל'הרפס'.

מנהל פורום מחלות זיהומיות