אי קולי עמיד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/08/2016 | 22:29 | מאת: אני

עברתי ניתוח קיסרי. לקחו משחה מהשליה ומצאו חיידק אי קולי עמיד. עשיתי תרבית שתן ודם יצאו שליליות . רציתי לברר האם אני צריכה טיפול אנטיביוטי. ואיך אני יכולה לדעת אם החיידק נמצא ברחם?

שלום אני, 1. בזיהום חיידקי תוך רחמי מקובל לטפל באנטיביוטיקה. 2. לאחר השלמת הטיפול, אם לא מופיעים סימני זיהום (כגון חום או כאבים מקומיים) אז מניחים שהחיידק הושמד. הרבה בריאות אפי

20/08/2016 | 16:44 | מאת: אני

תודה על המענה המהיר. האם אי קולי עמיד אלים יותר מאיקולי רגיל?. והאם אני מדביקה אנשים אחרים ואם כן איך?

20/08/2016 | 19:28 | מאת: אני

יש לי גם המטומה שנוצרה עבור הניתוח. היא מפושטת ולכן כשה לעשות ניקוז. אחרי הניתוח היה לי חום שמגיע ל 37.7 אני כבר 10 ימים עם אנטיביוטקה בערוי ולא יודעים אם החום הוא קתוצאה מחידק או המטומה. עכשיו מה אפשר לעשות

שלום אני, 1. חיידק עמיד יותר (לאנטיביוטיקה) איננו בהכרח אלים יותר. 2. הזיהום המתואר בשאלתך איננו נחשב כמדבק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות