לימפוציטים גבוהים ונויטרופילים נמוכים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/08/2016 | 21:01 | מאת: טלי

ד"ר הלפרין שלום, הייתי היום עם בני בן השנה במרפאתך עקב חום, וביצענו את ספירת הדם: WBC- 5.8 לימפוציטים 4.47# (ו77.7%) נויטרופילים- 0.55# (ו9.6%) אאוזנופילים- 0.04 כל היתר (המעט שנשאר...) תקין. האם זה 'הגיוני' ותקין לתסמין חום או שמא עשוי להעיד על זיהום שהוא מעבר לויראלי (חיידקי/חסר בB12 וכו')? אשמח לדעת את המשמעות בתודה טלי

שלום טלי, מתוצאות הבדיקות שצרפת א י ן ביכולתי להסיק על קיומה של מחלה זיהומית כלשהי. הרבה בריאות אפי

19/05/2017 | 12:59 | מאת: מה מראהאם מה קורה לבן אדם שמפו ציטים גבוהים ונמוכים רציתי לדעת מה קורה עם לימפוציטים גבוהים נויטרופילים נמוכים שאלתי מה קורה כשאני נותן טרופי לימפוציטים גבוהים מה זה דבר עכשיו דבר עכשיו דיברתילימפןוציטיםגבוהיםונטרופיליםנמוכים

?

מנהל פורום מחלות זיהומיות