בדיקת קומבו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/08/2016 | 23:27 | מאת: גדעון

האם יש הבדל בין ביצוע של בדיקת קומבו לאחר 3 שבועות או לאחר חודש ממגע חשוד?האם ביצוע בדיקת קומבו אחרי 3 שבועות דווקא אמין יותר מזה הנעשה אחרי 4 שבועות? תודה

שלום גדעון, אינני מכיר הבדל משמעותי בתוצאות בדיקה זו כאשר היא מבוצעת לאחר 3 שבועות לעומת לאחר 4 שבועות ממועד החשיפה. הרבה בריאות אפי

17/08/2016 | 23:37 | מאת: גדעון

לא שאני מבין גדול אבל קראתי שחלבון p24 או איך שקוראים לזה יורד/נעלם עם הזמן או משהו כזה.ואם אני דואג בהקשר של מחלה אקוטית זה יכול להשפיע על הבדיקה.האם זה נכון או משהו שדומה לזה נכון? כמו כן אני מאוד מודאג בקרוב מסתיים תקופת החלון של ה3 חודשים .קיבלתי תשובה שלילית בבדיקת הקומבו מה הסיכוי לשינוי בתוצאה? בדרכ אני לא פחדן גדול אבל הפעם סבלתי מתסמינים שהדאיגו אותי מאוד תודה

17/08/2016 | 23:42 | מאת: גדעו

עשיתי את בדיקת הקומבו 4 שבועות ממגע שאני מאוד מודאג לגביו אגב תסמינים שהופיעו. תודה

שלום גדעון, בדיקת 'קומבו' (לאבחון זיהום ב- HIV) שמבוצעת כ- 4 שבועות לאחר מגע חשוד נחשבת כאמינה למדי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות