חשיפה לילד שעבר חיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/08/2016 | 16:35 | מאת: חשיפה לילד שעבר חיסון

שלום ד"ר הלפרין, אני בהריון ויש לי אחיינית בת שנה שעברה השבוע חיסון נגד אבעבועות רוח ואולי עוד כמה חיסונים. היא פיתחה חום גבוה (בסביבות 40 מעלות) של כ-3 ימים לאחר החיסונים. 1. האם זה מסוכן עבורי להימצא בקרבתה כשאני בהריון? אני עלולה להידבק בנגיף האבעבועות ושאר החיסונים שהיא קיבלה? 2. האם זה מסוכן לגבר בוגר להימצא בקרבתה? (הוא לא זוכר אם חלה או חוסן בילדותו) תודה רבה

שלום 'חשיפה לילד שעבר חיסון', הסיכוי להידבק בנגיפים (החיים מוחלשים) מילד שחוסן כנגד אבעבועות רוח (כמו גם כנגד אדמת, חצבת וחזרת) נחשב כנמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

18/08/2016 | 11:20 | מאת: חשיפה לילד שעבר חיסון

תודה רבה ד"ר הלפרין

מנהל פורום מחלות זיהומיות