נגיף הזיקה בתאילנד - ייעוץ לקראת נסיעה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2016 | 16:07 | מאת: ענבר

שלום, בעוד כחודשיים אני עתידה לנסוע עם משפחתי לטיול בן 3 שבועות בתאילנד. הטיול הוזמן כבר מלפני חצי שנה, ולפני מספר שבועות גיליתי שאני בהריון. בזמן הנסיעה אהיה בשבוע 20-23 והטיול יהיה בבנקוק ובאיים. רציתי לדעת האם יש מניעה לנסוע לתאילנד, והאם ידוע באילו אזורים התגלו חולים במחלה. הבנתי שבתאילנד לא מדובר במגיפה אלא במקרים בודדים שהתגלו. אזמח לייעוץ בעניין, תודה!!

שלום ענבר, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לאחד מהפורומים (הרבים) העוסקים ב'רפואת מטיילים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות