סלמונלה ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/07/2016 | 17:22 | מאת: שואלת

אני בת 44 כבר שבוע יש לי שלשולים מימיים וירוקים בשעות הבוקר.במשך היום רק כאבי בטן. אין לי חום ולא הקאות. היום הרופאה אמרה שכנראה יש לי סלמונלה למרות שלא נלקחה תרבית? נתנה לי דוקסילין ואמרה לי לקחת שניים היום וממחר אחד כל יום. האם זה הטיפול בסלמונלה? האם לא כדאי לחכות שיעבור לבד עם כלכלה עוצרת? לא יודעת מה לעשות. תודה

שלום שואלת, 'דוקסילין' א י נ נ ו נחשב כטיפול במקובל בזיהום מעיים שנגרם ע"י חיידקי 'סלמונלה'. הרבה בריאות אפי

26/07/2016 | 18:21 | מאת: שואלת

לא אקח את הדוקסילין

מנהל פורום מחלות זיהומיות