מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/07/2016 | 16:47 | מאת: בר

היי לפני כחודש וחצי חליתי במחלת הנשיקה, והחלטתי לפני שבועיים וחצי בערך ועשיתי בדיקות דם השבוע כדי לראות שאני בריא סופית. בבדיקות דם יצא ערך גבוה לigg שזה מופיע לאחר מחלה ויצא לי גם ערך גבוה של לימפוציטים. האם זה נורמלי שאחרי מחלת הנשיקה יהיה ערך גבוה של לימפוציטים?

שלום בר, ערך גבוה של 'לימפוציטים' איננו אבחנתי ל'מחלת הנשיקה'. במילים אחרות, חודש וחצי לאחר תחלואה חריפה ב'מחלת הנשיקה', יכולים להיות בדם הרבה 'לימפוציטים' ויכולים להיות בדם גם 'לימפוציטים' במספר תקין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות