תוצאות בדיקת הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/07/2016 | 15:46 | מאת: שבתאי

Herpes igG type 2 negative Herpes igM Ab (1 2) negative מה משמעות התוצאות?האם זה אומר שאין לי הרפס 1 ו 2?

26/07/2016 | 15:47 | מאת: שבתאי

התוצאות נלקחו לאחר 6 שבועות מהמגע המיני האחרון

26/07/2016 | 15:51 | מאת: שבתאי

האם זה אומר שאין לי הרפס?

שלום שבתאי, תוצאות הבדיקות שצרפת א י נ ן תומכות בהדבקתך בעבר בנגיפי 'הרפס' מסוג 2, ו/או בהדבקתך לאחרונה בנגיפי 'הרפס' מסוג 1 ו- 2. הרבה בריאות אפי

26/07/2016 | 18:23 | מאת: שבתאי

מה הסיכוי שנוגדני igM להרפס יהיו שליליים ונוגדני igG יהיו חיוביים?

שלום שבתאי, נראה לי שלרוב האנשים בארץ, ברגע נתון, יש נוגדני IgG חיוביים ל'הרפס' מסוג 1, נוגדני IgG שליליים ל'הרפס' מסוג 2, ונוגדני IgM שליליים לשני סוגי ה'הרפס' הללו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות