שושנה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2016 | 21:32 | מאת: איריס

שלום ביום ו בערב לאבי עלה החום. התגלתה שושנה ברגל.מטופח באוגמנטין עד לעוד שבועיים 875 מג פעמיים ביום . כבר כ36 שעות אין חום אך אדמומיות חזקה ברגל. האם יוכל בעוד כ24 שעות ( כלומר מחר בערב ) לטוס לטיול מתוכנן בחול ? האם יכולה להיות עדיין הדרדרות או שאי חום לאורך יומיים וחצי מאפשר נסיעה ל4 ימים לחול ? תודה רבה

שלום איריס, אין ביכולתי לתת חוות דעת בנוגע לכשירותו של אביך לטוס לחו"ל מחר בערב. נסי את רופא/ת המשפחה שלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות