כאב בבלוטה מתחת לאוזן בליווי לאחר דלקת גרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2016 | 19:36 | מאת: מתן

שלום, במשך שבוע סבלתי מכאב גרון עם מעט מוגלה, נעשה משטח גרון ולא היו ממצאים, הרופא חשב שזה ויראלי. המוגלה עברה והכאב נחלש ונשאר עמום. הבעיה היא שכרגע יש לי כאב בבולטה שמתחת לאוזן שמאל ובמגע בה או בלחיצה על הצוואר בצד שמאל הכאב מתחזק, יש לי תחושה לא נעימה בכל צד שמאל באזור זה כולל הלסת. בנוסף יש לי אפטה בתוך הלוע במשך שבועיים, האם יכול להיות שהכאב בבלוטה נובע בגלל האפטה?

שלום מתן, אפטות בפה, כמו גם דלקת נגיפית בלוע, יכולים לגרום להתנפחותן של בלוטות לימפה תת-לסתיות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות