שאלה חשובה בקשר להדבקה במחלות זיהומיות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2016 | 15:38 | מאת: נירית

האם אפשר להידבק במחלות זיהומיות כלשהן לרבות איידס והפטטיס אם מסומם הומלס מדבר איתך ממש מקרוב והוא גם יורק עליך תוך כדי לעיניים ולפה ובנוסף משתעל לכיוון הפנים שלך ממש קרוב ויוצא לו דם מהפה? אותו הומלס נרקומן דיבר איתי ממש מקרוב 2 דקות וירק עלי תוך כדי לכיוןן פה ועיניים ואז ראיתי כתם דם על איזור הפה. מה הסיכוי להדבקה כך אני מבוהלת ובהריון

שלום נירית, הדבקה בנגיפי 'איידס' ו/או 'הפטיטיס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות