Cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2016 | 23:08 | מאת: מעיין

שלום רב, ב13.6 עשיתי בדיקות לקראת היריון ונודע לי שיש לי cmv. התוצאה הייתה igm ,31 igm חיובי לאחר שבועיים ערכו לי עוד בדיקה שבה יצא igg 52, igm חיובי ואדיביטי 29.3. האם ייתכן כי אני עדיין מדבקת? האם ניתן לומר שבגלל שיצא igg 31 בבדיקה הראשונה, שעברו לפחות כמה שבועות מאז שנדבקתי? (קראתי שלוקח בערך 6 שבועות עד שהגוף מתחיל לייצר נוגדנים) יש לי גיסה בהיריון, היא מחוסנת אבל עדיין מאוד מפחדת להידבק, מפחדת שאדביק את כל המשפחה (שגם מחוסנת) ולכן אני לא רואה את כל המשפחה מזה חודש וחצי. אשמח לדעת האם הגיוני שאני עדיין מדבקת והאם כל כך קל להידבק. תודה רבה

24/07/2016 | 00:51 | מאת: אורנה

שלום אורנה, עדיין לא. הרבה בריאות אפי

שלום מעיין, כדי לדעת אם את עדיין מדבקת עלייך לבצע בדיקת שתן ל- CMV בטכנולוגיה הקרויה PCR. כל שאר הבדיקות שצרפת אינן נותנות תשובה לשאלה זו. הרבה בריאות אפי

24/07/2016 | 12:35 | מאת: מעיין

תודה רבה על המענה! האם יש זיבה שהרופא שלי לא מוכן לתת לי לעשות את הבדיקה? האם זו בדיקה יקרה או משהו?

מנהל פורום מחלות זיהומיות