הריון שלישי . שבוע 9 . IGM חיובי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2016 | 23:07 | מאת: ליזי

הרופא במרכז בריאות האישה להריון בסיכון בדק ומצא שב2001 היה לי CMV עם IGG חיובי וIGM שלילי . אני בהריון שלישי בשבוע 9. שני הריונות קודמים היו סדירים לחלוטין , ילדתי ב2003 וב2005 . עכשיו מלחיצים אותי נורא עם כל הבדיקות לגבי הוירוס CMV . האם יש בסיס להיות בפאניקה ? מה התוצאה של היום מראה ? שיש לי וירוס ויש סיכון לעובר ?

שלום ליזי, 1. לאחר הדבקה ב- CMV נשאר הנגיף בגופנו "לנצח". 2. אין ביכולתי להעריך את הסיכון של עוברך להידבק בנגיף זה ע"ס הבדיקות שצרפת. אני ממליץ לך אפוא להמשיך להתייעץ על כך עם המומחים במרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות