שאלה לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/06/2016 | 06:54 | מאת: משה

שלום לדר', אתמול שוחחתי עם אישה הנמנית על אחת מקבוצות הסיכון לשאת את נגיף האיידס. במהלך השיחה ישבנו די קרוב ואני חושש שטיפות רוק קטנות מפיה שנפלטו תוך כדי דיבור נכנסו לתוך פי. אני סובל מדלקת חניכיים חריפה ובזמן ששוחחתי עימה היה לי דימום פעיל כתוצאה מהדלקת. אני חושש שמא גם היא סובלת מדלקת דומה. האם יש כאן חשש להדבקה באיידס? או שאני סתם חרד ? אפשר לשכוח מהעניין או יש סיבה לחשוש? תודה רבה

שלום משה, הסיכוי להדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כזניח. הרבה בריאות אפי

22/06/2016 | 15:48 | מאת: קיץ

שוב פרץ של סיפורים הזויים על סכנת הידבקות. דניאל 14.6, מירב 15.6, שי 18.6, קרין ושי 19.6, נועה, משה ומיכאל 22.6. כן ירבו.....

מנהל פורום מחלות זיהומיות