שאלה לגבי משהו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/06/2016 | 14:01 | מאת: מיכאל

שלום, היום קניתי שווארמה, עם השווארמה הגיעה מנת צ'יפס. באחד הצ'יפסים היה כתם חום-אדום שנראה כמו דם ואכלתי אותו. רק אחרי שאכלתי הבנתי שאולי מדובר היה בדם של אחד העובדים על הצ'יפס. יש לי בחצי שנה האחרונה הרבה פצעים בפה, ובחיך. רק אתמול הרגשתי טעם של דם בפה כי אחד הפצעים דימם. האם יש סיכוי להידבקות באיידס או צהבת במקרה הזה? תודה.

שלום מיכאל, הסיכוי להדבקה בנגיפי ה'איידס' או הצהבת B/C במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כזניח. הרבה בריאות אפי

22/06/2016 | 18:06 | מאת: מיכאל

תודה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות