שלום לרופא מספר שאלות חשובות, בלחץ נוראי!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/06/2016 | 00:12 | מאת: נועה

אני אמא לילד בן חמש ובהריון וקרה היום משהו שהלחיץ אותי מאוד. עמדתי עם בני ליד שיחים ודיברתי עם מישהי. בני בנתיים התקרב לשיחים וצעק משהו השפריץ עלי על הזרועות...ואז אמר יש פה איש. ראיתי מישהו בורח במהירות....ונכנסתי להיסטריה.זה כנראה סוטה או פדופיל וכנראה הוא עשה מה שעשה מאחורי השיח...הזרועות של הבן שלי היו דביקות...נכנסתי ללחץ נוראי. אחרי דקה שטפתי לו במים. כמעט מאה אחוז שזה היה נוזל זרע. שאלותיי הן כאלו ומבקשת מענה כי אני מפחדת מאוד...אם אכן זה נוזל זרע ובני נגע בזה ואז הכניס יד לפה ולעין או שהשפריץ לו לעין או לפה, ולפני שהספקתי לשטוף לו את הזרועות הוא עשה פיפי והוא נגע בתחתון והתחתון נגע באיבר המין שלו ואם היה נוזל זרע אז זה בא במגע עם הפין של בני....האם כך הוא יכול להידבק במחלות מין כלשהן? באיידס או בהפטטיס סי? בנוסף, אני בהתחלה נגעתי בזה לראות מזה וזה היה נוזלי ודביק ויש לי כמה חתכים פתוחים ביד..ששניים מהם דיממו היום...האם אפשר להידבק כך באיידס, צהבת נגיפית בי או סי, או מחלות מין כלשהן? רופא יקר, אם תכתוב שלא סביר להידבק כך, אנא הסבר. האם מסיטואציות אלה אני אמורה לחשוש, האם היית חושש במקומי? בנוסף, הייתי במיון יולדות אתמול ועשו לי מוניטור מספר פעמים ואחרי ששכבתי על המיטה, הייתי עייפה, מותשת ומסוחררת. אחרי ששכבתי על המיטה אז ראיתי כתמי דם על על הסדין וגם על הנייר שהייתי עליו עם תחתון. כמו שציינתי קודם לכן יש לי חתכים פתוחים שלעיתים מדממים ואם זה בא במגע עם הדם שעל הסדין בנייר, האם כך אפשר להידבק באיידס או הפטטיס? אם חלילה הייתה מחט על המיטה ונדקרתי מה מידת הסכנה להדבקה באיידס או הפטטיס?

שלום נועה, הסיכוי להדבקתך בנגיפי 'איידס ו'הפטיטיס' במהלך האירועים המתוארים בשאלותייך נחשב כזניח. הרבה בריאות אפי

22/06/2016 | 08:58 | מאת: נועה

מה כוונתך בזניח?

מנהל פורום מחלות זיהומיות