מחלת צינון באפריקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/06/2016 | 17:24 | מאת: עמרי

שלום. כתבתי פה לפני כמה ימים. אני בן 25. בריא. לאחר כשלושה ימים בהם היה לי כאב גרון ונזלת, התחלתי להרגיש יותר טוב ונותר רק גודש ונזלת. לאחר יומיים טובים יותר התחיל לי חום קל של 37.3 ומעט תחושת בחילה וצריבה בעיניים. האם זה נשמע כמו צינון טיפוסי ? מתי עליי לדאוג ולפנות לרופא ? אני מודאג יותר מהרגיל רק בגלל העובדה שאני באפריקה ולא בארץ. תודה רבה

שלום עמרי, כמו בכל מחלה והכל מקום- עליך לדאוג אם מצבך לא משתפר או חו"ח מחמיר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות