תוצאות בדיקה - Typhus

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/06/2016 | 16:15 | מאת: רונן

שלום רב, לאחר שחזרתי מתאילנד (מרכז ודרום) וסינגפור הופיעו סימנו עייפות כבדים מלווים בכאבי שרירים ושיעול מתמשך. בנוסף בימים האחרונים נוסף טשטוש ראיה מלווה בצריבה קלה בתוך העין. בבדיקות הדם הגיעו תוצאות טובות חוץ מ : Spotted Fever IgG - NEGATIVE Spotted Fever IgM - NEGATIVE Murine Typhus IgM – NEGATIVE Murine Typhus IgG - גבולי אשמח לשמוע את דעתך , רונן.

שלום רונן, דעתי היא שאין עדות, בבדיקות שצרפת, לתחלואה שלך בטיפוס - עתה או לאחרונה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות