שאלה לגבי מחלות מדבקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/06/2016 | 18:14 | מאת: שי

שלום, עשיתי סתימה בקופת חולים ביום חמישי בערב, כשישבתי על הכסא טיפולים הסייעת ניקתה כל מיני מכשירים דנטליים והכניסה אותם לשקית עיקור (כנראה מהטיפול הקודם), אני בטוח שהיא לא חליפה כפפות, (שמתי לב בזמן הסתימה שיש לה לכלוך כזה על אחת הכפפות כמו כתם של דיו), השאלה שלי היא האם אפשר להדבק חלילה באיידס/צהבת או מחלה אחרת, כי הסייעת לא החליפה כפפות מהטיפול הקודם אבל שמתי לב שהרופא כן לבש כפפות חדשות, בזמן הסתימה נקרעה לה אחת הכפפות והערתי לה על זה והיא שמה כפפה אחת חדשה, אני ממש מצטער על זה שמהתחלה לא ביקשתי לראות שהיא לובשת כפפות חדשות, כי חשבתי שזה מובן מאליו, אני רוצה לציין שהסתימה בוצעה ללא הרדמה, ושאלתי את הרופא בסוף הטיפול האם ירד לי דם ? הוא אמר שלא. רציתי לציין שבזמן הסתימה היא שאבה לי רוק מהפה והגישה לרופא כל מיני מכשירים

שלום שי, אשמח לענות לך בנוגע למחלה זיהומית מסוימת שממנה אתה חושש. הרבה בריאות אפי

19/06/2016 | 20:36 | מאת: שי

אני חושש מאיידס או צהבת לסוגיה

שלום שי, הסיכוי להדבקתך בנגיפי 'איידס' או צהבת במהלך האירוע המתואר בשאלך נחשב כזניח. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות