מבקשת לדעת!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/06/2016 | 15:11 | מאת: קרין

ד"ר שלום! הייתי במסעדה והמלצרית ניקתה עם מגבון ועם מטלית את הסכום..והיא החזיקה אותו בצד של השיניים החותכות. היא הביאה לי אותה ואני ראיתי כתם אז לקחתי מגבון וניקיתי ונחתכתי באצבע..אך לא הבחנתי בדם..החתך לא עמוק. יש לציין שאת הניקיון עשיתי דקה אחרי שהביאה לי. האם אפשר להידבק כך באיידס או הפטטיס? במידה והמלצרית נחתכה מהסכין בזמן שניקתה והחזיקה אותו בשיניים או שהייתה פצועה ושיני הסכין באו במגע עם הדם שלה.

19/06/2016 | 17:41 | מאת: אהלן קרין

שלום קרין, הדבקה בנגיפי 'הפטיטיס' או 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות