ורצילה זוסטר בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/05/2016 | 10:14 | מאת: אור

שלום, אני מודאגת מאוד. אני בהריון בשבוע 8. כחלק מבדיקות שגרתיות לפני חודשיים נמצא IgG חיובי לורצילה זוסטר (IgM לא נבדק בזמנו). מבדיקה חוזרת לפני שבוע נמצא IgG חיובי וIgM חיובי חלש. מה הפירוש? במיוחד נוכח המצאות נוגדנים IgG חודשיים קודם? אציין כי חלתי באבעבועות ביסודי, ואין לי שום סימפטום כרגע. תודה רבה

שלום אור, הפירוש הוא שכנראה חלית בעבר באבעבועות רוח, וה- IgM שלך לנגיף שהיה אמור להפוך במרוצת השנים ל'שלילי' לא עשה זאת. את מוזמנת להתייעץ על כך גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות