שאלה בנוגע לטפילים וזיהוי ע"י רפואה של היום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2016 | 23:12 | מאת: ח

שלום רב . קראתי במאמר מסויים שקיימים המון סוגי טפילים גם מיקרוסקופים שיכולים לגרום לבעיות בגוף והרפואה לא יכולה לאתר את כל סוגי הטפילים רק אחוז קטן מהם האם זה נכון .? ויכול אדם לסבול מטפיל מיקרוסקופי מסויים שגורם לו להרבה בעיות בגוף והרפואה המודרנית לא תצליח לזהות אותו.

שלום ח, 1. 'מיקרובים' פתוגניים חדשים מתגלים חדשות לבקרים, ונכון לכל נקודת זמן איננו מכירים את כולם. 2. מה שאיננו מכירים איננו יכולים גם לזהות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות