שלשולים בהריון בשליש ראשון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/05/2016 | 19:09 | מאת: ליטל

שלום אני בשבוע 11, וכבר שבוע סובלת משלשולים כבדים. יכול להיות שנדבקתי מהילד שהיה חולה שבוע קודם עם שלשול וכאב בטן.או שמסיבה אחרת.. בכל מקרה, אני סובלת מזה כבר שבוע, האם זה עלול לפגוע בהריון? אילו בדיקות כדאי לבצע? מה לעשות?

שלום ליטל, יש 'מיקרובים', שגורמים לשלשול, שעשויים לסכן את ההריון יותר ויש כאלה שמסכנים את ההריון פחות. כדי לברר את סיבת השלשול שלך מומלץ לשלוח דגימת צואה לתרבית. הרבה בריאות אפי

22/05/2016 | 07:35 | מאת: ליטל

תודה , האם אחרי שבוע עדיין זה רלוונטי? יכול להיות שהשלשולים עוד נמשכים אבל כבר לא יהיו סימנים של הזיהום? וגם , האם יכול להיות שזה וירלי? כמה זה מסוכן להריון במקרה כזה? לציין שלא היה לי חום. תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות