IgM אימונוגלובולין כללי נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2016 | 17:17 | מאת: אביב

בן 35 בריא בדר"כ - כמעט שנה לאחר חשיפה מסוכנת ל HIV ועדיין כל הבדיקות שליליות לאחרונה ביצעתי בדיקת Igm כללית יצא לי 28 mg/dl כאשר ערכי הנורמה התקינים הם 40-230 . בדיקות IGG ו IGA כלליות יצאו תקינות. האם ייתכן כי בגלל הערכים הנמוכים כאמור, הגוף שלי אינו מפתח נוגדנים ל HIV? תודה

שלום אביב, אינני מכיר קשר בין רמה IgM כמו זו המתוארת בשאלתך לבין אי יכולתו של הגוף לייצר נוגדנים כנגד HIV לאחר הדבקה בנגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות